Kalafioruose itin mažai greitųjų angliavandenių – viename puodelyje jų vos 3 g, o visa kita – skaidulos.
Žiedinio kopūsto salotos su cukinija ir agurku recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
4.84 balsų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Kategorija Pietums, Salotos
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1
Porcijoje 175 kcal

Ingredientai
  

  • 100 g žiedinio kopūsto
  • 50 g cukinijos
  • 50 g agurko
  • 30 g paprikos
  • 10 g daigelių
  • 5 ml citrinos sulčių
  • 1 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • druskos pagal skonį

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 175kcal (9%)Angliavandeniai: 11gBaltymai: 3gRiebalai: 15gSočiosios riebalų rūgštys: 2gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 10gNatris: 77mgKalis: 594mg (30%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 5g (20%)Vitaminas A: 1175µg (147%)Vitaminas B6: 0.4mg (29%)Vitaminas C: 101mg (126%)Vitaminas E: 3mg (25%)Vitaminas K: 52µg (69%)Kalcis: 47mg (6%)Varis: 0.1mg (10%)Folio rūgštis: 97µg (49%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 0.3mg (15%)Magnis: 36mg (10%)Fosforas: 85mg (12%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Salotos
Dieta: Low Calorie, Vegetariškas
Gaminimo būdas: Šviežia
2.7 3 votes
Patiko? Įvertinkite!