Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Žiedinio kopūsto duona su kietuoju ir parmezano sūriais
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
15
min.
min.
Gaminimas
30
min.
min.
Iš viso
45
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
4
Kalorijos
224
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
500
g
žiedinio kopūsto
▢
6
kiaušinių
▢
50
g
parmezano sūrio
▢
40
g
kietojo sūrio
▢
3
skiltelių
česnako
▢
10
g
svogūnų laiškų
▢
1
a.š.
kokosų aliejaus,
kepimo formos patepimui.
▢
druskos
pagal skonį
▢
juodųjų pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Supjaustome žiedinį kopūstą gabaliukais. Juos nuplauname.
▢
Dedame į smulkintuvą kartu su svogūnu ir česnakais. Susmulkiname.
▢
Į masę įplakame kiaušinius, įtarkuojame sūrį, įberiame druskos ir pipirų.
▢
Viską gerai išmaišome ir pilame į kokoso aliejumi išteptą formą.
▢
Ant viršaus užtarkuojame parmezano sūrio.
▢
Kepame iki 180C įkaitintoje orkaitėje, 20-30 min.
Maistinė vertė
Kalorijos:
224
kcal
Angliavandeniai:
8
g
Baltymai:
18
g
Riebalai:
14
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
7
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
4
g
Transriebalai:
0.03
g
Cholesterolis:
263
mg
Natris:
402
mg
Kalis:
501
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
3
g
Vitaminas A:
556
µg
Vitaminas B6:
0.4
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
61
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
25
µg
Kalcis:
293
mg
Varis:
0.1
mg
Folio rūgštis:
107
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
0.3
mg
Magnis:
36
mg
Fosforas:
321
mg
Selenas:
26
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo, Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Orkaitėje