Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Instruction Images
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Užtepėlė iš rudųjų pievagrybių ir džiovintų pomidorų
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
20
min.
min.
Iš viso
30
min.
min.
Kategorija
Užtepėlės
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
239
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
200
g
pievagrybių
rudųjų
▢
1
svogūno
▢
5
vnt
saulėje džiovintų pomidorų
▢
1
skiltelės
česnako
▢
1
v. š.
kokosų aliejaus
▢
mėtų
▢
druskos
pagal skonį
▢
prieskonių
mėgstamų
Paruošimas
▢
Pievagrybius supjaustyti ir pašildyti su kokosų aliejumi, dėti smulkiai pjaustytą svogūną, įspausti česnaką, suberti druską ir prieskonius.
▢
Viską pakepinti.
▢
Į tą pačią keptuvę dedame nusausintus ir pasmulkintus saulėje džiovintus pomidorus, po to supjaustome mėtas ir sudedame ten pat.
▢
Viską apkepus išmaišome ir paliekame atvėsti.
▢
Atvėsusį keptuvės turinį dedame į smulkintuvą ir susmulkiname.
▢
Sudedame į indelius ir dedame į šaldytuvą.
Maistinė vertė
Kalorijos:
239
kcal
Angliavandeniai:
24
g
Baltymai:
9
g
Riebalai:
15
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
12
g
Natris:
79
mg
Kalis:
1139
mg
Skaidulos:
5
g
Cukrūs:
12
g
Vitaminas A:
87
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
17
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas K:
4
µg
Kalcis:
36
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
62
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
48
mg
Fosforas:
240
mg
Selenas:
19
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Užtepėlės
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje, Šviežia