Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Triušienos troškinys su moliūgais ir kukurūzais
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
15
min.
min.
Gaminimas
25
min.
min.
Iš viso
40
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
319
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
250
g
triušienos
juosmeninės dalies filė
▢
200
ml
sultinio
▢
150
g
baklažano
▢
150
g
kopūsto
kininio
▢
5
vnt.
pomidorų
vyšninių
▢
80
g
moliūgo
sviestinio
▢
60
g
kukurūzų
konservuotų
▢
½
vnt.
svogūno
nedidelio
▢
1
v.š.
aliejaus
▢
2
a.š.
morkų pesto
▢
1
a.š.
pomidorų pesto
▢
žiupsn.
česnako
Paruošimas
▢
Triušieną supjaustome kubeliais.
▢
Baklažaną, moliūgą, svogūną supjaustome kubeliais.
▢
Suberiame triušieną, daržoves į įkaitintą keptuvę ir lengvai apkepiname apie 10 minučių.
▢
Sumažiname ugnį, užpilame sultiniu.
▢
Viską pagardiname morkų ir pomidorų pesto ir viską gerai išmaišome.
▢
Uždengiame dangčiu ir paliekame pasitroškinti 10-15 minučių
▢
Baigiant troškintis, suberiame smulkintą kininį kopūstą, pomidorus ir konservuotus kukurūzus.
▢
Pagardiname česnaku, viską išmaišome ir patroškiname dar 5-7 minutes.
Maistinė vertė
Kalorijos:
319
kcal
Angliavandeniai:
25
g
Baltymai:
31
g
Riebalai:
11
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Polinesotieji riebalai:
3
g
Mononesotieji riebalai:
5
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
102
mg
Natris:
551
mg
Kalis:
1120
mg
Skaidulos:
6
g
Cukrūs:
11
g
Vitaminas A:
4191
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
43
mg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
69
µg
Kalcis:
81
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
74
µg
Geležis:
5
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
76
mg
Fosforas:
381
mg
Selenas:
13
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Diabetui, Low Calorie
Gaminimo būdas:
Keptuvėje, Troškinta