Pagrindui keptuvėje ištirpiname sviestą, dedame susmulkintus dribsnius ir kelias minutes maišant paskrudiname.
Įdedame kokosų drožlių ir dar 1 min. pakepiname.
Šią masę sumaišome su sutrintu bananu ir ją sudedame į torto formą. Dedame trumpam į šaldytuvą.
Antram sluoksniui varškę, jogurtą, grietinėlę ir sirupą išplakame elektriniu maišytuvu ir į ją supilame išbrinkintą ir vandens vonelėje ištirpintą želatiną
Viską išmaišome ir supilame ant pagrindo. Tuomet vėl dedame į šaldytuvą.
Viršutiniam sluoksniui išbrinkintą ir vandens vonelėje ištirpintą želatiną sumaišome su kambario temperatūros mėlynių sultimis bei supilame ant jau sustingusio balto sluoksnio. Ir dedame vėl į šaldytuvą kelioms valandoms ar nakčiai