Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Šalta kreminė špinatų ir žirnelių sriuba
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
15
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Sriuba
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
202
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
80
g
grūdėtos varškės
▢
80
g
žirnelių
▢
2
v.š.
natūralaus jogurto
▢
50
g
agurkų
▢
50
g
špinatų
▢
40
g
svogūnų laiškų
▢
1
a.š.
ryžių vyno acto
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
▢
paprikos miltelių
pagal skonį
Paruošimas
▢
Į trintuvą sudedame varškę, špinatus, pusę žirnelių ir svogūnų laiškų ir triname.
▢
Baigiant plakti, sudedame jogurtą, actą, likusias daržoves (išskyrus agurkus) ir prieskonius.
▢
Sriubą papuošiame agurkų šiaudeliais ir keletiai žirneliais.
▢
Skanu valgyti su virtomis bulvėmis.
Maistinė vertė
Kalorijos:
202
kcal
Angliavandeniai:
23
g
Baltymai:
17
g
Riebalai:
6
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Polinesotieji riebalai:
0.5
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Cholesterolis:
19
mg
Natris:
361
mg
Kalis:
822
mg
Skaidulos:
7
g
Cukrūs:
10
g
Vitaminas A:
6380
µg
Vitaminas B6:
0.4
mg
Vitaminas B12:
0.5
µg
Vitaminas C:
55
mg
Vitaminas D:
0.1
µg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
349
µg
Kalcis:
223
mg
Varis:
0.3
mg
Folio rūgštis:
195
µg
Geležis:
4
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
93
mg
Fosforas:
305
mg
Selenas:
11
µg
Cinkas:
2
mg
Kategorija:
Pietums
,
Sriuba
,
Vakarienei
Dieta:
Low Fat
Gaminimo būdas:
Šviežia