Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Natūralus jogurtas su persimonu ir ispaniniu šalaviju
5
iš
3
balsų
Pasiruošimas
12
val.
val.
Gaminimas
10
min.
min.
Brinkinimas
12
val.
val.
Iš viso
1
day
d
10
min.
min.
Kategorija
Desertai
,
Pusryčiams
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
151
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
80
g
jogurto
natūralaus
▢
80
g
persimono
1 vnt.
▢
30
g
ispaninio šalavijo sėklų
čija
Papuošimui:
▢
anakardžių riešutų
▢
mėtos
▢
šokolado gabaliukų
Paruošimas
▢
Į natūralų jogurtą suberiamos ispaninio šalavijo sėklos ir paliekamos brinkti per naktį.
▢
Persimonas sutrinamas smulkintuvu (blenderiu).
▢
Sluoksniuojamas desertas: natūralus jogurtas su ispaniniu šalaviju, kitas sluoksnis iš sutrinto persimono tiek kiek sluoksnių norime.
▢
Puošiama šokolado gabaliukais, anakardžių riešutais ir mėtos lapeliais.
Maistinė vertė
Kalorijos:
151
kcal
Angliavandeniai:
21
g
Baltymai:
7
g
Riebalai:
5
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Cholesterolis:
2
mg
Natris:
17
mg
Kalis:
241
mg
Skaidulos:
5
g
Cukrūs:
1
g
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
26
mg
Kalcis:
149
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
10
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
57
mg
Fosforas:
193
mg
Selenas:
12
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Desertai
,
Pusryčiams
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šaldytuve