Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lašišos kepsneliai su daržovėmis
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
15
min.
min.
Gaminimas
15
min.
min.
Iš viso
30
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
3
porcijos
Kalorijos
286
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
500
g
lašišos filė
▢
50
g
saldžiųjų žirnelių
▢
2
vnt.
morkų
▢
2
vnt.
agurkų
▢
1
vnt.
raudonojo svogūno
▢
šlakelio
citrinos sulčių
▢
citrinos žievelės
pagal skonį
▢
kalendros šviežios
pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Sumalame lašišos filė su virtuviniu kombainu iki rupaus faršo.
▢
Įdedame smulkintą svogūną, druskos, juodųjų pipirų ir citrinos žievelės.
▢
Iš gautos masės formuojame kepsnelius.
▢
Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių, po keletą minučių.
▢
Keptuvėje šiek tiek pašildome saldžiuosius žirnelius.
▢
Sutarkuojame morkas.
▢
Agurką supjaustome juostelėmis.
▢
Užpilame citrinos sultimis ir apibarstome druska, pipirais, šviežia kalendra.
▢
Lašišos kepsnelius patiekiame su žirniais, morkomis bei agurkais.
Maistinė vertė
Kalorijos:
286
kcal
Angliavandeniai:
11
g
Baltymai:
35
g
Riebalai:
11
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Polinesotieji riebalai:
4
g
Mononesotieji riebalai:
4
g
Cholesterolis:
92
mg
Natris:
114
mg
Kalis:
1160
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
5
g
Vitaminas A:
5904
µg
Vitaminas B6:
2
mg
Vitaminas B12:
5
µg
Vitaminas C:
22
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
17
µg
Kalcis:
65
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
77
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
73
mg
Fosforas:
387
mg
Selenas:
61
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Diabetui
Gaminimo būdas:
Keptuvėje