Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kiaulienos išpjovos troškinys su morkomis ir čiobreliais
4.4
iš
5
balsų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
20
min.
min.
Iš viso
30
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
Kalorijos
251
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
300
g
kiaulienos išpjovos
▢
100
g
morkų
▢
100
g
rudųjų pievagrybių
▢
1
svogūno
vidutinio
▢
50
g
saliero šaknies
▢
2
v. š.
grietinės
▢
2
skiltelės
česnako
▢
1
žiupsnelis
čiobrelių
▢
1
žiupsnelis
baziliko
▢
1
žiupsnelis
rozmarino
▢
1
žiupsnelis
raudonėlio
▢
1
pipirų
pagal skonį
▢
1
druskos
pagal skonį
Paruošimas
▢
Kiaulienos išpjovos gabaliukus pakepiname puode.
▢
Mėsai apkepus įdedame svogūnus, pakepame ir įpilame vandens, troškiname kol mėsa tampa minkštutė.
▢
Sudedame morkas, saliero šaknies gabaliukus ir kepintus ruduosius pievagrybius… Viską patroškiname.
▢
Baigiant įdedame grietinės. Taip pat į puodą keliauja česnakas, druska, pipirai, raudonėlis, čiobrelis, bazilikas bei rozmarinas.
Maistinė vertė
Kalorijos:
251
kcal
Angliavandeniai:
16
g
Baltymai:
34
g
Riebalai:
6
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
2
g
Transriebalai:
0.1
g
Cholesterolis:
98
mg
Natris:
163
mg
Kalis:
1150
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
6
g
Vitaminas A:
8438
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
11
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
22
µg
Kalcis:
78
mg
Varis:
0.5
mg
Folio rūgštis:
38
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
0.3
mg
Magnis:
66
mg
Fosforas:
491
mg
Selenas:
59
µg
Cinkas:
4
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje