Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kepti obuoliai, įdaryti razinomis ir riešutais
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
30
min.
min.
Iš viso
40
min.
min.
Kategorija
Desertai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
104
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
g
obuolių
rūgščių
▢
10
g
lazdyno riešutų
maltų
▢
10
g
klevų sirupo
▢
8
g
razinų
▢
5
g
lydyto sviesto
▢
3
v. š.
vandens
▢
2
g
vanilės
Paruošimas
▢
Nuplaukite obuolius ir išpjaukite sėklalizdžius. Obuolio šerdyje padarykite skylę.
▢
Įdarui sumaišykite maltus lazdyno riešutus, razinas, klevų sirupą ir kokį nors (anyžių, cinamoną arba vanilę) prieskonį pagal skonį.
▢
Įdarykite obuolius paruoštu įdaru.
▢
Sustatykite juos į kepimo formą, į kiekvieną obuolį įdėkite šiek tiek sviesto ir apšlakstykite vandeniu.
▢
Obuolius kepkite 220°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Skanaus.
Maistinė vertė
Kalorijos:
104
kcal
Angliavandeniai:
15
g
Baltymai:
1
g
Riebalai:
5
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
2
g
Cholesterolis:
5
mg
Natris:
20
mg
Kalis:
88
mg
Skaidulos:
2
g
Cukrūs:
11
g
Vitaminas A:
89
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
2
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
2
µg
Kalcis:
11
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
6
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
11
mg
Fosforas:
20
mg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Desertai
Dieta:
Diabetui, Be glitimo
Gaminimo būdas:
Orkaitėje