Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kale kopūsto salotos su keptu tofu sūriu ir avokadu
4.7
iš
6
balsų
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
20
min.
min.
Kategorija
Salotos
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
335
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
150
g
kale kopūsto
▢
90
g
tofu
▢
0,5
vnt.
avokado
▢
2
a.š.
moliūgų sėklų
▢
1
šakelės
čiobrelio
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
▢
citrinos sulčių
pagal skonį
▢
kumino
pagal skonį
▢
kmynų
pagal skonį
▢
kalendros
pagal skonį
▢
šlakelio
kanapių aliejaus
Paruošimas
▢
Kopūstą gerai įtriname su aliejumi, citrinos sultimis ir druska, kad suminkštėtų.
▢
Tada sudedame moliūgo sėklas, pipirus.
▢
Viską gerai išmaišome.
▢
Tofu pabarstome kmynais, kuminu, kalendros mišiniu ir čiobreliu.
▢
Kepame orkaitėje, 180 laipsnių, kol gražiai apskrus.
▢
Salotas tiekiame su keptu tofu ir avokado riekelėmis.
Maistinė vertė
Kalorijos:
335
kcal
Angliavandeniai:
26
g
Baltymai:
15
g
Riebalai:
23
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Polinesotieji riebalai:
6
g
Mononesotieji riebalai:
12
g
Natris:
110
mg
Kalis:
1469
mg
Skaidulos:
8
g
Cukrūs:
2
g
Vitaminas A:
15202
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas C:
192
mg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
1079
µg
Kalcis:
283
mg
Varis:
3
mg
Folio rūgštis:
133
µg
Geležis:
5
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
171
mg
Fosforas:
335
mg
Selenas:
2
µg
Cinkas:
3
mg
Kategorija:
Salotos
,
Vakarienei
Dieta:
Augalinis, Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Orkaitėje, Šviežia