Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jautienos filė su rukolos ir špinatų salotomis
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
15
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
314
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
200
g
jautienos filė
▢
1
saujos
saujos špinatų
▢
1
saujos
rukolos
▢
1
vnt.
pomidoro
▢
1
saujos
žirnelių ankščių
▢
1
a.š.
lydyto sviesto
▢
1
a.š.
citrinos sulčių
▢
šlakelio
kanapių aliejaus
▢
šviežios kalendros lapelių
pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Jautienos filė pakepame ant lydyto sviesto.
▢
Išėmus leidžiame mėsai pastovėti ant medinės lentelės apie porą minučių.
▢
Paskaniname druska bei pipirais.
▢
Į dubenį sudedame špinatus, rukolą, pomidorus, žirnelių ankštis, šviežios kalendros lapelius.
▢
Padažui sumaišome kanapių aliejų ir mažą kiekį citrinos sulčių.
▢
Užpilame ant salotų.
▢
Jautieną supjaustome plonomis juostelėmis ir uždedame ant salotų.
Maistinė vertė
Kalorijos:
314
kcal
Angliavandeniai:
4
g
Baltymai:
19
g
Riebalai:
25
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
10
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
10
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
75
mg
Natris:
104
mg
Kalis:
578
mg
Skaidulos:
1
g
Cukrūs:
2
g
Vitaminas A:
2258
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
3
µg
Vitaminas C:
16
mg
Vitaminas D:
1
µg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
90
µg
Kalcis:
46
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
55
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
44
mg
Fosforas:
210
mg
Selenas:
17
µg
Cinkas:
3
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Diabetui, Low Calorie
Gaminimo būdas:
Keptuvėje, Šviežia