Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ispaninio šalavijo pudingas su uogomis
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
3
val.
val.
Gaminimas
5
min.
min.
Iš viso
3
val.
val.
5
min.
min.
Kategorija
Desertai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
4
porcijos
Kalorijos
150
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
150
ml
kokosų pieno
▢
30
ml
ispaninio šalavijo sėklų
chia
▢
3
v. š.
graikiško jogurto
▢
2
v. š.
varškės
▢
10
g
šilauogių
▢
10
g
braškių
▢
0,5
a. š.
cinamono
▢
0,5
a. š.
kokosų drožlių
Paruošimas
▢
Ispaninio šalavijo (chia) sėklas užpilame kokosų pienu ir brinkiname mažiausiai 3 valandas, o geriausia per naktį šaldytuve.
▢
Braškes nuplauname ir supjaustome riekelėmis.
▢
Brinkintas sėklas sluoksniuojame su varške, graikišku jogurtu, uogomis.
▢
Viršų pabarstome cinamonu ir kokosų drožlėmis.
Maistinė vertė
Kalorijos:
150
kcal
Angliavandeniai:
5
g
Baltymai:
5
g
Riebalai:
13
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
9
g
Polinesotieji riebalai:
2
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Transriebalai:
1
g
Cholesterolis:
8
mg
Natris:
58
mg
Kalis:
137
mg
Skaidulos:
3
g
Cukrūs:
1
g
Vitaminas A:
7
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
2
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
1
µg
Kalcis:
123
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
10
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
44
mg
Fosforas:
117
mg
Selenas:
5
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Desertai
Dieta:
Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Šaldytuve, Šviežia