Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grilyje kepti česnakiniai veršienos šonkauliai
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
15
min.
min.
Gaminimas
40
min.
min.
Iš viso
55
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
1
porcijos
Kalorijos
487
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
250
g
veršienos šonkaulių
▢
3
skiltelių
česnako
▢
druskos
pagal skonį
▢
raudonėlio
pagal skonį
Salotoms:
▢
200
g
cukinijos
▢
2
a.š.
obuolių acto
▢
1
a.š.
alyvuogių aliejaus
▢
kokosų cukraus
pagal skonį
▢
druskos
pagal skonį
▢
raudonėlio
pagal skonį
Paruošimas
▢
Česnaką sutriname.
▢
Šonkaulius įtriname česnaku ir ir pieskoniais, paliekame 1-2 val. pasimarinuoti.
▢
Paruoštus šonkaulius kepame grilyje apie 20 min. iš abiejų pusių
▢
Specialia pjaustykle iš cukinijos padarome spagečius.
▢
Sumaišome su actu, alijumi ir priskoniais, paliekame skoniams susidraugauti.
▢
Iškeptus šonkaulius tiekiame su cukinijos spagečiais ar mėgstamomis salotomis.
Maistinė vertė
Kalorijos:
487
kcal
Angliavandeniai:
8
g
Baltymai:
50
g
Riebalai:
28
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
10
g
Polinesotieji riebalai:
2
g
Mononesotieji riebalai:
12
g
Cholesterolis:
198
mg
Natris:
309
mg
Kalis:
1304
mg
Skaidulos:
2
g
Cukrūs:
6
g
Vitaminas A:
404
µg
Vitaminas B6:
2
mg
Vitaminas B12:
3
µg
Vitaminas C:
37
mg
Vitaminas E:
2
mg
Vitaminas K:
26
µg
Kalcis:
81
mg
Varis:
0.4
mg
Folio rūgštis:
81
µg
Geležis:
3
mg
Manganas:
0.5
mg
Magnis:
95
mg
Fosforas:
579
mg
Selenas:
22
µg
Cinkas:
6
mg
Kategorija:
Pietums
,
Vakarienei
Dieta:
Low Fat
Gaminimo būdas:
Grilis