Migdolų miltus, kokoso drožles, datules, kakavą ir ištirpintą kokoso aliejų sutrinti maisto smulkintuvu (blenderiu).
Gautą masę paskirstyti nedidelėje torto formoje (autorė naudojo 15,5 cm diametro torto formą) ir gerai suspausti suformuojant pyrago dugną bei kraštus.
Palikti šaldiklyje 10-15 minučių.
Įdaro paruošimas:
Kokoso pieną su klevų sirupu pašildyti iki užvirimo.
Tuomet pašildytą kokosų pieno iš klevų sirupo mišinį supilti ant susmulkinto šokolado ir palaukti 30 sekundžių.
Sukamaisias judesiais išmaišyti iki blizgios masės.
Ant sustingusio pagrindo supilti paruoštą įdarą.
Dėti į šaldytuvą ir palaikyti per naktį kol sustings. Papuošti uogomis prieš patiekiant. Skanaus.