Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Burnočių sėklų košė su pesto padažu
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
12
val.
val.
Gaminimas
25
min.
min.
Iš viso
12
val.
val.
25
min.
min.
Kategorija
Košės
,
Pusryčiams
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
202
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
100
g
burnočio sėklų
▢
6
g
pesto padažo
▢
5
g
saulėgrąžų daigų
▢
2
g
juodgrūdės
▢
2
g
ožragės
▢
1
g
juodųjų pipirų
Paruošimas
▢
Vakare termose užplikome burnočio sėklas kartu su juodgrūde ir ožrage.
▢
Ryte termoso turinį perpilame į puodą, įpilame karšto vandens ir pakaitiname tol, kol išbrinks.
▢
Nukėlus nuo kaitlentės dar 10-15 min. nemaišome, o paliekame šiltoje vietoje.
▢
Į košę įmaišome pesto padažo, pabarstome juodaisiais pipirais, šaldytomis spanguolėmis bei daigintomis saulėgrąžomis.
Maistinė vertė
Kalorijos:
202
kcal
Angliavandeniai:
34
g
Baltymai:
7
g
Riebalai:
5
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
1
g
Polinesotieji riebalai:
1
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Cholesterolis:
0.2
mg
Natris:
31
mg
Kalis:
278
mg
Skaidulos:
4
g
Cukrūs:
1
g
Vitaminas A:
66
µg
Vitaminas B6:
0.3
mg
Vitaminas C:
2
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
1
µg
Kalcis:
99
mg
Varis:
0.3
mg
Folio rūgštis:
41
µg
Geležis:
4
mg
Manganas:
2
mg
Magnis:
129
mg
Fosforas:
285
mg
Selenas:
9
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Košės
,
Pusryčiams
Dieta:
Be glitimo, Vegetariškas
Gaminimo būdas:
Šviežia, Virta