Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Avinžirnių salotos su pankoliu, alyvuogėmis ir fetos sūriu
5
iš 1 balso
Pasiruošimas
10
min.
min.
Gaminimas
10
min.
min.
Iš viso
20
min.
min.
Kategorija
Pietums
,
Salotos
,
Vakarienei
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
2
porcijos
Kalorijos
203
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
170
g
avinžirnių
virtų, daigintų
▢
60
g
pankolio
▢
30
g
saldžiosios paprikos
▢
30
g
fetos sūrio
▢
20
g
alyvuogių
▢
20
g
saulėje džiovintų pomidorų
▢
10
g
kalendros
šviežios
▢
1
v. š.
citrinos sulčių
▢
0,5
v. š.
alyvuogių aliejaus
ypač tyro
▢
druskos
pagal skonį
▢
pipirų
pagal skonį
Paruošimas
▢
Smulkiname pankolį.
▢
Susmulkintą pankolį apšlakstome citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi.
▢
Pagardiname druska, pipirais, kalendra.
▢
Susmulkiname likusias daržoves, dedame avinžirnius ir viską gerai išmaišome.
▢
Paruoštą pankolį, smulkintas daržoves ir fetos sūrį dedame į lėkštę ir puotaujame. Skanaus.
Maistinė vertė
Kalorijos:
203
kcal
Angliavandeniai:
22
g
Baltymai:
9
g
Riebalai:
10
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Cholesterolis:
13
mg
Natris:
622
mg
Kalis:
647
mg
Skaidulos:
7
g
Cukrūs:
5
g
Vitaminas A:
1037
µg
Vitaminas B6:
1
mg
Vitaminas B12:
1
µg
Vitaminas C:
32
mg
Vitaminas E:
1
mg
Vitaminas K:
23
µg
Kalcis:
135
mg
Varis:
1
mg
Folio rūgštis:
51
µg
Geležis:
2
mg
Manganas:
1
mg
Magnis:
50
mg
Fosforas:
169
mg
Selenas:
5
µg
Cinkas:
1
mg
Kategorija:
Pietums
,
Salotos
,
Vakarienei
Dieta:
Be glitimo
Gaminimo būdas:
Šviežia, Virta