Atgal
Siųsti el. paštu
Spausdinti
Recepto nuotrauka
Maistinė vertė
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas
5
min.
min.
Gaminimas
14
min.
min.
Iš viso
19
min.
min.
Kategorija
Užkandžiai
Virtuvė
Europietiška
Išeiga
20
porcijos
Kalorijos
51
kcal
Ingredientai
1x
2x
3x
▢
400
g
voveraičių
▢
100
g
lydyto sviesto
arba pagal poreikį
▢
druskos,
pagal skonį
▢
1
šakelės
čiobrelio
Paruošimas
▢
Švarias ir sausas voveraites apkepiname keptuvėje su lydytu sviestu, kepant naudojame pora šaukštų sviesto.
▢
Kepame, kol nelieka nuo grybų susidariusio skysčio.
▢
Pasūdome, įmetame čiobrelio šakelę ir karštas voveraites supilame į stiklinį indelį.
▢
Keptuvėje išlydome likusį sviestą ir juo užpilame grybus, kad apsemtų. Paliekame atvėsti.
▢
Uždengiame ir laikome šaldytuve. Šaldytuve galite laikyti iki 3 mėn., o šaldiklyje - 6 mėn.
Maistinė vertė
Kalorijos:
51
kcal
Angliavandeniai:
1
g
Baltymai:
0.3
g
Riebalai:
5
g
Sočiosios riebalų rūgštys:
3
g
Polinesotieji riebalai:
0.2
g
Mononesotieji riebalai:
1
g
Cholesterolis:
13
mg
Natris:
4
mg
Kalis:
102
mg
Skaidulos:
1
g
Cukrūs:
0.2
g
Vitaminas A:
2
µg
Vitaminas B6:
0.01
mg
Vitaminas C:
0.1
mg
Vitaminas D:
1
µg
Kalcis:
3
mg
Varis:
0.1
mg
Folio rūgštis:
0.4
µg
Geležis:
1
mg
Manganas:
0.1
mg
Magnis:
3
mg
Fosforas:
11
mg
Selenas:
0.4
µg
Cinkas:
0.1
mg
Kategorija:
Užkandžiai
Dieta:
Diabetui, Be glitimo
Gaminimo būdas:
Keptuvėje