Vištienos filė su brokoliais ir migdolų drožlėmis – sudėtinės dalys:
100 g vištienos filė
200 g brokolis
30 g migdolų drožlės
1 a.š (6 g) ypač tyras alyvuogių aliejus
1 a.š (6 g) ghi sviestas
Himalajų druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
Vištienos filė su brokoliais ir migdolų drožlėmis – gaminimo žingsniai:
1. Vištienos filė trumpai pamarinuojame su prieskoniais ir alyvuogių aliejumi ir pakepame ant ghee sviestuko.
2. Brokolius verdame 5 min, paskaninimui galima įdėti mažą gabalėlį sviesto ir truputį himalajų druskos.
3. Patiekiant pabarstome migdolų drožlėmis.
Labai skanūs ir lengvi pietūs. Puikiai tinka ir vakarienei.
Foto ir receptas Facebook grupės dalyvės Živilės Nortkienės.