Kitoks virtinukų variantas. Išbandykite, galbūt šis Jums patiks net labiau nei įprastas.
Virtiniai su dilgėlių įdaru
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 250 g miltų
- 1 kiaušinio
- vandens šilto, tešlai
Įdarui:
- 1 svogūno
- 1 saujos dilgėlių pjaustytų (valgomi tik jauni lapeliai, jų kitoje pusėje – rausva spalva)
- lydyto sviesto kepimui
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
Paruošimas
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 363kcal (18%)Angliavandeniai: 69gBaltymai: 12gRiebalai: 4gSočiosios riebalų rūgštys: 1gCholesterolis: 58mgNatris: 54mgKalis: 262mg (13%)Skaidulos: 5g (14%)Cukrūs: 2g (8%)Vitaminas A: 717µg (90%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 3mg (4%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 148µg (197%)Kalcis: 172mg (22%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 171µg (86%)Geležis: 5mg (36%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 41mg (11%)Fosforas: 151mg (22%)Selenas: 33µg (60%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Sandra Dains