Porcijų kiekis: 1, Kcal 204
Sudėtinės dalys:
40 g svogūno
30 g poro
3 g krapų džiovintų
1 g bazilikų
2 g druskos
0,2 baltų maltų pipirų
100 g varškės (9 proc. riebumo)
Gaminimo žingsniai:
1. Viską sudedame į virtuvinį kombainą ir sutriname iki vientisos masės.
2. Padažą galima laikyti šaldytuve sandariai uždaromuose stikliniuose indeliuose ne ilgiau, nei galioja varškė.
Valgyti galima su bet kuriomis turimomis kietomis daržovėmis, pavyzdžiui: kaliaropė, ridikai, morkos, cukinijos, ropės, saliero kotai.
Skanaus
Pasidarius iš vakaro, tokio aštraus svogūno skonio nesijaučia, tačiau viską gadina džiovinti kvapai. Kitą kartą daryčiau tik su porų ir šviežiais krapais.
Labai daug porų ir svogūnų, įdėjus mažiau būtų skaniau.
kiekvienam pagal skonį :)