Ar mėgstate tokius produktų derinius? Parašykite savo atsiliepimą komentarų skiltyje.
Tofu su edamame pupelėmis ir ciberžole
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 110 g tofu sūrio sojų pupelių sūrio
- 70 g daržovių mišinio šaldytų žirnių, morkų
- 50 g edamame pupelių
- 5 g lydyto sviesto
- ½ vnt čili pipirų
- 0,5 a. š. ciberžolės
- druskos pagal skonį
Paruošimas
- Ant lydyto sviesto pakepiname šaldytas daržoves, saują šaldytų edamame pupelių.
- Apibarstome druska, pipirais, ciberžole, čili pipiru.
- Pakepame kokias 2-3 min. priklausomai nuo daržovių kiekio.
- Ant kitos keptuvės apkepame tofu sūrį.
- Iškepus daržovėms, tofu sūriui, viską dedame į vieną lėkštę ir valgome.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 215kcal (11%)Angliavandeniai: 20gBaltymai: 14gRiebalai: 10gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 11mgNatris: 80mgKalis: 637mg (32%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 3894µg (487%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 43mg (54%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 17µg (23%)Kalcis: 83mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 181µg (91%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 86mg (23%)Fosforas: 194mg (28%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauką atsiuntė Natalija Masevičienė.