Ar jau išbandėte tofu su Briuselio kopūstais ir patisonais? Pasidalinkite rezultatu komentaruose.
Tofu su Briuselio kopūstais ir patisonu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 100 g Briuselio kopūstų
- 70 g patisono
- 50 g tofu sūrio sojų pupelių sūrio
- 30 g paprikos raudonos
- 3 skiltelės česnako
- 1 a. š. kokosų aliejaus
- 1 a. š. sojos padažo
- 0,5 a. š. citrinos sulčių
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
- baziliko pagal skonį
Paruošimas
- Briuselio kopūstai trumpam laikui panardinami į verdantį vandenį, tačiau turi likti traškūs ir neprarasti spalvos.
- Patisonai, tofu, raudonoji paprika, česnako skiltelės lengvai pakepami keptuvėje ant kokosų aliejaus.
- Pagardiname druska ir pipirais.
- Baigiant kepti skaninam baziliku.
- Sojos padažą sumaišome su citrinos sultimis ir užpilame ant gaminio.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 149kcal (7%)Angliavandeniai: 18gBaltymai: 8gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 4gNatris: 405mgKalis: 706mg (35%)Skaidulos: 5g (14%)Cukrūs: 6g (24%)Vitaminas A: 1845µg (231%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 140mg (175%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 181µg (241%)Kalcis: 87mg (11%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 96µg (48%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 54mg (14%)Fosforas: 139mg (20%)Selenas: 3µg (5%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Gintė Lan
Ačiū, už idėjas