Ryškus geltonas patiekalas praskaidrinantis net ir niūriausią dieną. O dar ir labai paprastas. Išbandykite.
Svogūnų laiškai užkepti kiaušiniais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 10 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 197 kcal

Ingredientai
  

  • 2 kiaušinių
  • 1 pomidoro
  • 40 g svogūnų laiškų
  • 5 g riebalų kepimui

Paruošimas
 

  • Išplakame kiaušinius ir juos pilame į keptuvę, kurioje įkaitinti riebalai.
  • Supjaustytus svogūnų laiškus, beriame ant kiaušinių plakinio.
  • Iškepame iki mėgstamos konsistencijos, dedame į lėkštę.
  • Įpjaustome pomidorą ir skanaujame.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 197kcal (10%)Angliavandeniai: 8gBaltymai: 13gRiebalai: 13gSočiosios riebalų rūgštys: 5gTransriebalai: 1gCholesterolis: 338mgNatris: 173mgKalis: 525mg (26%)Skaidulos: 3g (9%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 2024µg (253%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 24mg (30%)Vitaminas D: 2µg (40%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 93µg (124%)Kalcis: 92mg (12%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 86µg (43%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 32mg (9%)Fosforas: 220mg (31%)Selenas: 27µg (49%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Vegetariškas
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė: Lina Vaitiekūnienė
5 2 votes
Patiko? Įvertinkite!