Maistingi pietūs paprastai, greitai ir skaniai! O kaip jūs gardinate bulves? Pasidalinkite patirtimi komentaruose. Atraskime naujus skonius kartu.
Šviežios bulvės su sviestu šviežiai raugtais agurkais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 2 bulvių šviežių
- 2 agurkų
- 20 g česnakų laiškų
- 1 a. š. sviesto
Paruošimas
- Bulves išverdame su lupena.
- Išvirtas bulves gardiname sviestu, agurkais, smulkintais česnakų laiškais.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 476kcal (24%)Angliavandeniai: 96gBaltymai: 14gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 3gTransriebalai: 1gCholesterolis: 11mgNatris: 78mgKalis: 2611mg (131%)Skaidulos: 14g (40%)Cukrūs: 12g (48%)Vitaminas A: 565µg (71%)Vitaminas B6: 2mg (143%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 112mg (140%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 52µg (69%)Kalcis: 186mg (23%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 152µg (76%)Geležis: 5mg (36%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 170mg (45%)Fosforas: 370mg (53%)Selenas: 2µg (4%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės