Šventėms puikiai tinkantis patiekalas. Kartą išbandysite ir ant Jūsų Kūčių stalo jis atsidurs kiekvienais metais.
Sūdyta silkė su cinamonu ir šviežiais burokėliais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 1 silkės sūdytos
- 1 burokėlio šviežio
- petražolių pagal skonį
- citrinos sulčių pagal skonį
- 1 a. š. dižono garstyčių
- cinamono pagal skonį
- pipirų pagal skonį
Paruošimas
- Burokėlį sutarkuoti per burokinę tarką, apšlakstyti citrina, palikti valandą.
- Po to sumaišom su garstyčiom ir smulkintom petražolėm.
- Silkę lengvai apibarstom pipirais ir cinamonu (galima be jo).
- Viską susluoksniuojame.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 110kcal (6%)Angliavandeniai: 27gBaltymai: 4gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gCholesterolis: 1mgNatris: 193mgKalis: 702mg (35%)Skaidulos: 8g (23%)Cukrūs: 14g (56%)Vitaminas A: 140µg (18%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 67mg (84%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 16µg (21%)Kalcis: 55mg (7%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 197µg (99%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 48mg (13%)Fosforas: 85mg (12%)Selenas: 3µg (5%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Natalija