Šventėms puikiai tinkantis patiekalas. Kartą išbandysite ir ant Jūsų Kūčių stalo jis atsidurs kiekvienais metais.
Sūdyta silkė su cinamonu ir šviežiais burokėliais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 1 hour
Gaminimas 5 min.
Iš viso 1 hour 5 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 110 kcal

Ingredientai
  

  • 1 silkės sūdytos
  • 1 burokėlio šviežio
  • petražolių pagal skonį
  • citrinos sulčių pagal skonį
  • 1 a. š. dižono garstyčių
  • cinamono pagal skonį
  • pipirų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Burokėlį sutarkuoti per burokinę tarką, apšlakstyti citrina, palikti valandą.
  • Po to sumaišom su garstyčiom ir smulkintom petražolėm.
  • Silkę lengvai apibarstom pipirais ir cinamonu (galima be jo).
  • Viską susluoksniuojame.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 110kcal (6%)Angliavandeniai: 27gBaltymai: 4gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gCholesterolis: 1mgNatris: 193mgKalis: 702mg (35%)Skaidulos: 8g (23%)Cukrūs: 14g (56%)Vitaminas A: 140µg (18%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 67mg (84%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 16µg (21%)Kalcis: 55mg (7%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 197µg (99%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 48mg (13%)Fosforas: 85mg (12%)Selenas: 3µg (5%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia
Nuotraukos autorė: Natalija
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!