Nuotr. fishinginireland.info
Porcijų kiekis: 1, kcal 338
Sterko troškinys – sudėtinės dalys:
5 g petražolės šaknies (susmulkintą)
30 g pastarnoko (supjaustyto šiaudeliais)
40 g svogūno (supjaustyto riekelėmis)
90 g pomidorų (nuluptų ir supjaustytų kubeliais)
30 g špinatų (smulkintų)
300 g sterko filė
5 g petražolių
1 g kario mitlelių
1 g kvapiųjų pipirų (maltų)
5 g druskos
Sterko troškinys – gaminimo žingsniai:
1. Supjaustome riekelėmis svogūną.
2. Nuplikome karštu vandeniu pomidorus ir juo nulupame.
3. Pasternoką bei petražolės šaknį supjaustome šiaudeliais.
4. Keptuvėje, įpylę šiek tiek vandens, troškiname petražolės šaknį, svogūną ir pomidorus apie 5 min.
5. Į keptuvę suberiame špinatus.
6. Ištriname žuvies file su petražolėmis, kariu, kvapiaisiais pipirai ir druska.
7. Ant troškintų daržovių uždedame žuvies file ir uždengiame dangtį. Troškiname apie 10 minučių, bet nemaišome.
8. Praėjus nurodytam laikui, laikome uždengę keptuvę dar 5 -10 min.
Skanaus linki recepto autorė – Aurelija S.
Sterko filė su pasternokais, pomidorais ir špinatais
Pasidalinkite!
Subscribe
Prisijungti
0 komentarai
naujausi