Šparaginės pupelės valgant dar bus traškios, tačiau jei nepatinka jų traškumas ar norisi minkštesnių, jas galite trumpai apvirti.
Šparaginių pupelių blynai
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- šparaginių pupelių pagal poreikį
- česnakinių laiškų pagal poreikį
- avižinių miltų pagal poreikį
- vandens pagal poreikį
- lydyto sviesto kepimui, pagal poreikį
- 1 v. š. balkšvojo gysločio luobelių
- prieskonių mėgstamų, pagal poreikį
Paruošimas
- Dubenyje sumaišome visus produktus, išskyrus šparagines pupeles ir česnakinius laiškus.
- Pastaruosius produktus susmulkiname.
- Sudedame į tešlą.
- Kepame ant lydyto sviesto.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 246kcal (12%)Angliavandeniai: 40gBaltymai: 8gRiebalai: 8gSočiosios riebalų rūgštys: 4gTransriebalai: 1gCholesterolis: 15mgNatris: 74mgKalis: 135mg (7%)Skaidulos: 7g (20%)Cukrūs: 3g (12%)Vitaminas A: 190µg (24%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 28mg (35%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 18µg (24%)Kalcis: 163mg (20%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 37µg (19%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 33mg (9%)Fosforas: 94mg (13%)Selenas: 5µg (9%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Kristina Valaitienė