Porcijų kiekis: 1

Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius

Maža porcija

Vidutinė porcija

Didelė porcija

Produktai-sudėtinės dalys

Svoris

Svoris

Svoris

Brokoliai6080100
Moliūgai6080100
Svogūnų laiškai555
Soros507595
Druska0,50,50,5
Kcal porcijai:216318401
Baltymai8,612,215,,4
Angliavandeniai42,963,279,8
Riebalai1,92,73,5

Košės gaminimo žingsniai:
1. Užvirti vandenį, sudėti kruopas ir kai užvirs vanduo – sudėti smulkintą moliūgą ir leisti vėl užvirti. Sumažinti ugnį, jeigu košė per daug sutirštėja nebaigusi virti, tuomet įpilti vandens.
2. Kai kruopos ir moliūgas bus išvirę, išjungti ugnį, sudėti brokolį ir uždengti puodą. Leisti brokoliui suminkštėti nuo esančios puode šilumos – tokiu būdu brokolis nebus perviręs.
3. Košę papuošti smulkintais kopūstų laiškais.
Šaltinis: https://teczcape.blogspot.com/2011/12/kabocha-squash-millet-congee.html

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!