Gaivus agurkų užkandis, kuriam sudėtines dalis rasime beveik kiekviename šaldytuve. Pasigaminsite per kelias minutes, o atrodys išties prabangiai.
Sluoksniuotas varškės ir agurkų užkandis
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 50 g varškės 9 % riebumo
- 40 g natūralaus jogurto
- 1 agurko
- 2 v. š. krapų ir petražolių pesto
- 2 v. š. raudonųjų ikrų
Paruošimas
- Desertiniame stikliniame inde dedame sluoksnį ištrintos varškės.
- Ant varškės šiaudeliais išsklaidome supjaustytus agurkus pagardintus dalimi krapų ir petražolių pesto.
- Viršuje uždedame raudonuosius ikrus sumaišytus su likusiu krapų ir petražolių pesto.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 134kcal (7%)Angliavandeniai: 3gBaltymai: 8gRiebalai: 10gSočiosios riebalų rūgštys: 4gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gCholesterolis: 55mgNatris: 217mgKalis: 132mg (7%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 2g (8%)Vitaminas A: 291µg (36%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 4mg (5%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 5µg (7%)Kalcis: 163mg (20%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 18µg (9%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 12mg (3%)Fosforas: 64mg (9%)Selenas: 4µg (7%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Vanda Unčiūrienė