Labai skanu ir paprasčiau nebūna. Ar ir Jūs gaminate taip, pasidalinkite savo nuomone komentaruose.
Šaltsriubė su raugintais burokėliais, agurku ir persiladu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 200 g kefyro
- 50 g agurkų
- 30 g burokėlio rauginto, neapdoroto termiškai
- 0,3 a. š. persilado prieskonių
- 0,2 a. š. kanapinės druskos
Paruošimas
- Susmulkiname agurką ir sudedame į indą skirtą gaminamai sriubai.
- Šalia smulkinto agurko dedame raugintą burokėlį, pilame kefyrą, skaniname persiladu ir kanapine druska. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 146kcal (7%)Angliavandeniai: 14gBaltymai: 7gRiebalai: 7gSočiosios riebalų rūgštys: 4gCholesterolis: 25mgNatris: 594mgKalis: 166mg (8%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 13g (52%)Vitaminas A: 410µg (51%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 3mg (4%)Vitaminas D: 80µg (1600%)Vitaminas K: 4µg (5%)Kalcis: 250mg (31%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 40µg (20%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 13mg (3%)Fosforas: 23mg (3%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauką atsiuntė Audronė Staskevičiūtė Laurinaitienė