Labai greitai paruošiami, šiek tiek kitokie negu tradiciniai šaltibarščiai. Labai skanūs ir greitai paruošiami. Autorė šiuos šaltibarščius valgė su virtomis su lupena bulvėmis.
Šaltibarščiai su špinatais, ridikėliais, putpelių kiaušiniais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Sriuba
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 239 kcal

Ingredientai
  

  • 250 g kefyro
  • 80 g špinatų
  • 80 g agurkų šviežių
  • 30 g svogūnų laiškų
  • 3 vnt putpelių kiaušinių virtų
  • 5 g krapų
  • 2 g druskos

Paruošimas
 

  • Susmulkintus špinatus dedame į kefyrą.
  • Kubeliais supjaustome agurkus.
  • Susmulkiname svogūnų laiškus ir krapus.
  • Sumaišome sudėtines dalis.
  • Šaltibarščius pagardiname druska.
  • Dedame virtus putpelių kiaušinius. Skanaus!

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 239kcal (12%)Angliavandeniai: 20gBaltymai: 15gRiebalai: 12gSočiosios riebalų rūgštys: 6gCholesterolis: 259mgNatris: 1016mgKalis: 711mg (36%)Skaidulos: 3g (9%)Cukrūs: 15g (60%)Vitaminas A: 8903µg (1113%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 35mg (44%)Vitaminas D: 100µg (2000%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 454µg (605%)Kalcis: 452mg (57%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 211µg (106%)Geležis: 4mg (29%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 79mg (21%)Fosforas: 128mg (18%)Selenas: 9µg (16%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Sriuba
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė: Raminta
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!