
Ar jau išbandėte mūsų siūlomą šaltibarščių variantą? Gali būti, kad šie Jums patiks net labiau nei tie, kuriuos valgėme vaikystėje ;)
Šaltibarščiai su migdolų pienu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 1 burokėlio nedidelio
- 1 agurko
- 20 g svogūnų laiškų
- 10 g krapų
- 2 v. š. migdolų miltų
- 1-2 a. š. citrinos sulčių
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
Paruošimas
- Migdolų miltus užpilti vandeniu, leisti pastovėti 3 valandas.
- Po to suplakti kokteilinėje, galima perkošti, kad neliktų dalelyčių.
- Sutarkuoti šviežius burokėlius, apšlakstyti citrina, pabarstyti druska, pipirais, palikti pastovėti šaldytuve apie 3 val.
- Susmulkinti agurką, krapus, svogūnų laiškus, sudėti burokėlius, supilti paruoštą migdolų pieną, įberti druskos ir pipirų, įpilti citrinos sulčių pagal skonį.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 148kcal (7%)Angliavandeniai: 17gBaltymai: 6gRiebalai: 8gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 111mgKalis: 646mg (32%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 9g (36%)Vitaminas A: 1116µg (140%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 25mg (31%)Vitaminas K: 56µg (75%)Kalcis: 105mg (13%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 138µg (69%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 47mg (13%)Fosforas: 72mg (10%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Natalijos