Porcijų kiekis: 1
Raudongūžio ir pekino kopūsto salotos. Sudėtinės dalys vienai porcijai:
100 g raudongūžis kopūstas (tarkuotas)
200 g pekino kopūstas (smulkintas)
10 g saliero šaknis (tarkuota)
10 g ridikėliai (smulkintų)
“Persilada” prieskoniai
10 g Balzamiko padažas
10 g linų sėmenų ar kitas aliejus (nebūtinai)
Raudongūžio ir pekino kopūsto salotos. Gaminimo žingsniai:
1. Raudongūžį kopūstą kuo smulkiau sutarkuojame, pabarsčius druska gerai sumaigome ir paliekame 1-2 val. pastovėti kambario temperatūroje.
2. Pekino kopūstą ir ridikėlius susmulkiname, sutarkuojame saliero šaknį.
2. Visas sudėtines dalis sumaišome.
Skanu valgyti su pilno grūdo makaronais ir tofu sūriu.
Maistinės medžiagos:
Baltymai – 4,8
Riebalai – 11
Angliavandeniai – 12
Kcal – 166
Skanaus linki recepto autorė –Laura B.