Nepaprastai išskirtinis šių desertinių vėrinukų skonis. Labai tinka prie kavos, kai norisi sveiko ir greitai pagaminamo deserto.
Salierų desertas su riešutų sviestu ir datulėmis
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 2 vnt. saliero stiebų
- 1 v.š. riešutų sviesto traškaus
- 3 vnt. datulių
Paruošimas
- Saliero stiebus supjaustome į keletą dalių.
- Riešutų sviestą tepame ant saliero.
- Ant viršaus dedame puse datulių gabaliukus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 107kcal (5%)Angliavandeniai: 5gBaltymai: 3gRiebalai: 9gSočiosios riebalų rūgštys: 1gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 5gNatris: 3mgKalis: 145mg (7%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 3g (12%)Vitaminas A: 9µg (1%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 1mg (1%)Vitaminas E: 4mg (33%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 57mg (7%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 10µg (5%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 46mg (12%)Fosforas: 84mg (12%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė Audronė Mackevičienė