Labai skanus maskarponės sūrio desertas. Išmėginkite.
Pikantiško skonio desertas iš šokolado ir maskarponės sūrio recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
43 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Desertai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 7 porcijos
Porcijoje 153 kcal

Ingredientai
  

  • 100 g maskarponės sūrio
  • 100 g juodojo šokolado su kuo didesniu kakavos %
  • 2 v. š. kakavos natūralios
  • riešutų kepintų. Arba kitų priedų pabarstymui

Paruošimas
 

  • Šokoladą ištirpinti garų vonelėje, jį šiek tiek atvėsinti, bet ne per daug.
  • Sumaišyti su kambario temperatūros maskarponės sūriu.
  • Į visą šokolado ir sūrio mišinį įdėti kakavos ir gerai išmaišyti.
  • Iš turimos masės gaminti mažus rutuliukus, kuriuos trumpam dėti trumpam į šaldytuvą (2 – 3 min.).
  • Išimti iš šaldytuvo paruoštus rutuliukus, juos apvolioti pasiruoštuose prieduose. Skanaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 153kcal (8%)Angliavandeniai: 8gBaltymai: 2gRiebalai: 13gSočiosios riebalų rūgštys: 8gCholesterolis: 15mgNatris: 11mgKalis: 126mg (6%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 3g (12%)Vitaminas A: 200µg (25%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 32mg (4%)Varis: 1mg (100%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 40mg (11%)Fosforas: 55mg (8%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Desertai
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia
Nuotraukos autorė: Estera Estera
2 1 vote
Patiko? Įvertinkite!