Ciberžolė puikus prieskonis – pagerina ir skonį, ir virškinimą. Ją savo patiekaluose turėtumėte naudoti dažniau. Šį kartą siūlome ja gardinti perlinių ir avižų kruopų košę.
Perlinių, avižų kruopų miksas su ciberžole recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 12 val. 10 min.
Kategorija Košės, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 220 kcal

Ingredientai
  

  • 30 g perlinių kruopų
  • 30 g avižų kruopų
  • ciberžolės pagal skonį

Paruošimas
 

  • Kruopas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame paliekame brinkti 5 min.
  • Košę gardiname ciberžole.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 220kcal (11%)Angliavandeniai: 44gBaltymai: 7gRiebalai: 2gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 5mgKalis: 193mg (10%)Skaidulos: 8g (23%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Kalcis: 16mg (2%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 17µg (9%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 65mg (17%)Fosforas: 189mg (27%)Selenas: 20µg (36%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Dieta: Low Fat, Low Salt
Gaminimo būdas: ​Virta
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!