Pasirūpinkite savo pusryčiais dar vakare – užmerkite kruopas vandeniu ir palikite nakčiai. Ryte mėgaukitės skaniais ir apgalvotais pusryčiais.
Penkių grūdų košė su šviežiai raugintu agurku
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 60 g penkių grūdų kruopų
- agurko šviežiai rauginto
- kanapynės (truputį pakepintų ir sumaltų kanapių)
Paruošimas
- Kruopas vakare užmerkiame, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame brinkti 5 min.
- Gardiname pjaustytu agurku, kanapyne.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 276kcal (14%)Angliavandeniai: 52gBaltymai: 8gRiebalai: 3gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 5mgKalis: 356mg (18%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 3g (12%)Vitaminas A: 273µg (34%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 6mg (8%)Vitaminas K: 14µg (19%)Kalcis: 28mg (4%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 28µg (14%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 40mg (11%)Fosforas: 142mg (20%)Selenas: 10µg (18%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.