Kad cinamonas kuo ilgiau išlaikytų savo aromatą,rekomenduoju jį laikyti tamsioje vietoje, kambario temperatūroje ir sandariai uždarytoje taroje.Kalbant apie spalvą, cinamonas turėtų būti šviesesnės spalvos, kuri priklausonuo medžio ir jo dalies.
Nekepintų grikių košė su moliūgo skiltelėmis ir cinamonu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 50 g grikių nekepintų
- 50 g moliūgo
- 1 a,š, cinamono
Paruošimas
- Grikius išmirkome per naktį.
- Ryte užverdame ir paliekame brinkti.
- Moliūgą supjaustome skiltelėmis.
- Košę valgome su moliūgu, pagardintu cinamonu.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 191kcal (10%)Angliavandeniai: 41gBaltymai: 7gRiebalai: 2gSočiosios riebalų rūgštys: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gNatris: 1mgKalis: 411mg (21%)Skaidulos: 7g (20%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 4264µg (533%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 5mg (6%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 46mg (6%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 23µg (12%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 123mg (33%)Fosforas: 197mg (28%)Selenas: 4µg (7%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto autorė Jolanata Kardelytė
labai skanu, neįprastas skonis. AČIŪ.