Porcijų kiekis : 1 (Kcal 234)
Sudėtinės dalys:
Salotoms:
150 g morkų
10 g šviežios kalendros
10 g aguonų sėklų
Padažui:
10 g šviežiai spaustų citrinos sulčių
7 g alyvuogių aliejaus
10 g sezamo sėklų
0.5 g druskos
0.2 g juodųjų pipirų
Gaminimo žingsniai:
1. Sutarkuojame morkas šiaudeliais. Sudedame į salotinę, apibarstome smulkinta kalendra ir aguonų sėklomis.
2. Tuomet paruošiame salotų padažą. Sezamo sėklas sumaišome su citrinos sultimis bei aliejumi, pridedame druskos bei pipirų ir gerai išplakame į vientisą masę.
3. Padažu užpilame smulkintas morkas ir iš karto patiekiame.
Skanaus!
Šaltinis: http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/carrot-and-coriander-treat-for-all/#jxMujyl9W8M6h88k.97

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!