Puiki košė, kurios skoniu nenusivilsite. Kruopas pradėkite ruošti vakare, o ryte pusryčius pasigaminkite per kelias minutes.
Miežinių kruopų košė su cukinija
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 60 g miežinių kruopų
- 30 g cukinijos
- druskos pagal skonį
Paruošimas
- Miežinės kruopos mirkytos per naktį, ryte praplautos, įdėta truputį druskos, kruopos užvirintos, brinkintos.
- Brinkinant sudėta šviežia cukinija.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 218kcal (11%)Angliavandeniai: 45gBaltymai: 8gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 48mgKalis: 350mg (18%)Skaidulos: 11g (31%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 60µg (8%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 5mg (6%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 3µg (4%)Kalcis: 20mg (3%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 19µg (10%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 85mg (23%)Fosforas: 170mg (24%)Selenas: 23µg (42%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Natalijos