Paruošimo laikas: 20 minučių
Porcijų kiekis: 1, Kcal 228
Kopūstų salotos – sudėtinės dalys:
100 g kopūsto
50 g morkų
40 g žirnių ankščių (angl. snow peas – jauni žirniai su ankštimi)
30 g ridikėlių
10 g laiškinių svogūnų
10 g smulkintų lazdyno riešutų
2,5 g smulkintų petražolių
5 g aguonų sėklų
10 g citrinos sulčių
7 g extra-virgin alyvuogių aliejus
0,5 g druskos
0,2 g grūstų juodųjų pipirų
Kopūstų salotos – gaminimo žingsniai:
1. Kopūstą ir morkas supjaustyti šiaudeliais. Žirnių ankštis, ridikėlius ir laiškinius svogūnus supjaustyti griežinėliais.
2. Supjaustytas daržoves sudėti į salotinę. Apibarstyti smulkintais lazdyno riešutais, petražolėmis ir aguonomis.
3. Mažam puodelį sumaišyti citrinos sultis, aliejų, druską ir pipirus
4. Užpilti padažu salotas ir išmaišyti.
Originalus receptas čia: health.com
Kopūstų, ankštinių žirnių bei ridikėlių salotos, paskatintos aguonomis ir lazdyno riešutais
Pasidalinkite!
Subscribe
Prisijungti
0 komentarai
naujausi