
Labai greitai ir skaniai paruošiama vakarienė. Išbandykite ir rezultatu pasidalinkite komentaruose.
Keptuvėje kepta lydeka su prieskoniais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 200 g lydekos
- 1 a. š. riebalų kepimui
- 1 žiupsn. druskos
- 1 žiupsn. pipirų
- persilado pagal skonį
- raudonos paprikos miltelių pagal skonį
Paruošimas
- Nuplauname ir virtuviniu rankšluosčiu nusausiname žuvį.
- Į įkaitintą riebalais keptuvę dedame žuvį. Kepame neilgai, kad liktų sultinga.
- Baigiant kepti apibarstome turimais prieskoniais.
- Dedame į lėkštę.
- Valgome su salotomis. Autorė valgė su salotomis iš morkų, agurko, poro, gardinta druska, pipiras, tyru alyvuogių aliejumi.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 216kcal (11%)Angliavandeniai: 1gBaltymai: 39gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 89mgNatris: 153mgKalis: 518mg (26%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 265µg (33%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 66µg (2640%)Vitaminas C: 8mg (10%)Vitaminas E: 1mg (8%)Kalcis: 114mg (14%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 8µg (4%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 62mg (17%)Fosforas: 440mg (63%)Selenas: 36µg (65%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Natalija Masevičienė
Paprasta,bet labai skanu.