Skanus patiekalas pietums ar vakarienei. Išbandę būtinai pasidalinkite patirtimi komentaruose. Mums svarbi Jūsų nuomonė.
Keptas burokėlis su feta sūriu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 15 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 267 kcal

Ingredientai
  

  • 250 g burokėlio
  • 60 g fetos sūrio
  • druskos pagal skonį
  • čili pipiro pagal skonį
  • kumino pagal skonį

Paruošimas
 

  • Burokėlius nuplauname, įsukame į foliją ir iškepame orkaitėje.
  • Valgome su prieskoniais ir feta sūriu.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 267kcal (13%)Angliavandeniai: 26gBaltymai: 13gRiebalai: 13gSočiosios riebalų rūgštys: 9gCholesterolis: 53mgNatris: 905mgKalis: 850mg (43%)Skaidulos: 7g (20%)Cukrūs: 19g (76%)Vitaminas A: 336µg (42%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 12mg (15%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 336mg (42%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 292µg (146%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 69mg (18%)Fosforas: 302mg (43%)Selenas: 11µg (20%)Cinkas: 3mg (30%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo, Vegetariškas
Gaminimo būdas: Orkaitėje
Nuotrauka: Irvydos
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!