Skanus patiekalas pietums ar vakarienei. Išbandę būtinai pasidalinkite patirtimi komentaruose. Mums svarbi Jūsų nuomonė.
Keptas burokėlis su feta sūriu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 250 g burokėlio
- 60 g fetos sūrio
- druskos pagal skonį
- čili pipiro pagal skonį
- kumino pagal skonį
Paruošimas
- Burokėlius nuplauname, įsukame į foliją ir iškepame orkaitėje.
- Valgome su prieskoniais ir feta sūriu.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 267kcal (13%)Angliavandeniai: 26gBaltymai: 13gRiebalai: 13gSočiosios riebalų rūgštys: 9gCholesterolis: 53mgNatris: 905mgKalis: 850mg (43%)Skaidulos: 7g (20%)Cukrūs: 19g (76%)Vitaminas A: 336µg (42%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 12mg (15%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 336mg (42%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 292µg (146%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 69mg (18%)Fosforas: 302mg (43%)Selenas: 11µg (20%)Cinkas: 3mg (30%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Irvydos
Skųstą burokėlį kepa ar ne? Kiek laiko, kokioje temperatūroje?
skaniau ir vertingiau neskustą kepti. laikas priklauso nuo dydžio. Suvynioti į kepimo popierių ir kepti kolšiek tiek suminkštėja, bet būna kietesnis, nei virtas.