
Puikiai tinka pietums ar vakarienei. Nesunkiai pagaminamas ir sveikas patiekalas.
Kepintas tofu sūris su imbieru
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 200 g tofu sūrio (sojos pieno sūrio)
- 5 g imbiero
- 5 g sojų padažo
- 2 g krapų šviežių
Paruošimas
- Supjaustome tofu kubeliais.
- Apibarstome smulkintomis žolelėmis, tarkuotu imbieru.
- Pagardiname sojos padažu.
- Paliekame 30 min. pastovėti.
- Suberiame tofu į keptuvę ir keletą minučių apkepame.
- Valgyti su raugintais agurkais ar virtomis daržovėmis.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 176kcal (9%)Angliavandeniai: 6gBaltymai: 18gRiebalai: 9gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 289mgSkaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 154µg (19%)Vitaminas C: 2mg (3%)Kalcis: 250mg (31%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto autorė: Rasa O. Nuotraukos autorė: Natalija Masevičienė