Trukmė: 20 min.
Porcijos kiekis: 1, kcal 341
Kalmaro troškinys – sudėtinės dalys:
200 g kalmaro (šaldyto)
80 g morkos
80 g svogūno
9 g alyvuogių aliejaus troškinimui
Prieskoniai:
5 g česnako
0,5 g kmynų
0,4 g baziliko
1 g druskos
0,5 g juodųjų pipirų
Kalmaro troškinys – gaminimo žingsniai:
1. Kalmarą atšildyti, geriausia šaldytuve.
2 Kalmarą išvirti – 7-8 min.
3. Kol kalmaras verda, sutarkuojame morką ir supjaustome svogūną.
4. Svogūną ir morką pakepiname.
5. Sudedame supjaustytus žiedais kalmarus, sukapotą česnaką, bei kitus prieskonius.
6. Keletą minučių patroškiname.
Kalmaro troškinys su morkomis ir svogūnais
Pasidalinkite!
Subscribe
Prisijungti
0 komentarai
naujausi