Siūlome Jums dar vieną sveikų salotų variantą. Išmėginkite ir įvertinkite.
Kaliaropių salotos su čili pipirais bei kopūstu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 100 g kaliaropės
- 100 g kopūsto baltagūžio
- 30 g česnako laiškų
- 20 g čili pipiro raudono
- 3 v. š. alyvuogių aliejaus
- 1 v. š. citrinos sulčių
- 1 a. š. balzamiko acto
- 0,5 a. š. druskos
- juodų pipirų grūstų, pagal skonį
Paruošimas
- Kaliaropę, kopūstą ir čili pipirą supjaustyti šiaudeliais.
- Česnako laiškus susmulkinti.
- Dubenyje sumaišyti laiškus, smulkintas daržoves, citrinos sultis, aliejų, actą, druską ir pipirus.
- Prieš patiekiant leisti salotoms pasimarinuoti 5 – 10 min. Skanaus!
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 275kcal (14%)Angliavandeniai: 19gBaltymai: 4gRiebalai: 23gSočiosios riebalų rūgštys: 3gNatris: 769mgKalis: 455mg (23%)Skaidulos: 7g (20%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 3014µg (377%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 60mg (75%)Vitaminas E: 7mg (58%)Vitaminas K: 61µg (81%)Kalcis: 103mg (13%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 32µg (16%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 30mg (8%)Fosforas: 66mg (9%)Selenas: 2µg (4%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.