Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius | ||
Maža porcija | Vidutinė | |
Produktai-sudėtinės dalys | Svoris, g | Svoris, g |
Kalakutienos krūtinėlė | 155 | 220 |
Žiedinis kopūstas | 150 | 200 |
Česnakas | 6 (1 skiltelė) | 6 (1 skiltelė) |
Druska | 0,5 | 0,5 |
Pipirai | 0,2 | 0,2 |
Karis | 0,2 | 0,2 |
Panc masala prieskoniai | 0,2 | 0,2 |
Riebalai kepimui | 6 (1 a.š.) | 10 (1,5 a.š.) |
Kcal | 256 | 354 |
Gaminimo žingsniai:
1. Kalakutieną įtriname citrinos sultimis, česnaku ir prieskoniais (pagal skonį). Iškepame keptuvėje su šiek tiek riebalų kepimui (pavyzdžiui, lydytu sviestu).
2. Susmulkintą žiedinį kopūstą taip pat trumpai pakepame keptuvėje.
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.