Nuotr. cookstr.com
Kcal – 200
Šis jogurto padažas puikiai tinka šviežioms lapinių daržovių salotoms.
Jogurto padažas – sudėtinės dalys:
400 g. natūralaus jogurto
20 g. garstyčių
100 g. šalto spaudimo aliejaus (siūloma – saulėgrąžų)
50 g. citrinos sulčių
20 g. medaus
100 g. šviežiai spaustų vaisių sulčių (obuolių, abrikosų, persikų ar pan.)
½ a.š. druskos
¼ a.š. pipirų
Jogurto padažo gaminimas labai paprastas: viską dedame į plaktuvą ir suplakame iki vientisos konsistencijos.
Išeiga apie 500ml. Sultys greitai genda, taigi geriausia gaminti mažesnį kiekį ir laikyti ne daugiau poros dienų.
Skanaus
Jogurto padažas su natūraliomis vaisių sultimis
Pasidalinkite!
Subscribe
Prisijungti
0 komentarai
naujausi