
Tinka pietums. Išbandykite mūsų siūlomą variantą ir pasiūlykite savo. Atraskime naujus skonius kartu.
Įdarytos bulvės su varške ir špinatais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 120 g bulvių
- 100 g varškės
- 60 g pomidorų
- 30 g špinatų
- 30 g sūrio
- česnakų pagal skonį
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
Paruošimas
- Išverdame bulves su lupena.
- Virtas bulves įpjauname ir šiek tiek išskobiame.
- Ištriname varškę su česnakais, druska ir pipirais.
- Į bulves dedame paruoštą varškę.
- Ant viršaus uždedame pomidorus, pabarstome sūriu.
- Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame kol sūris išsilydo.
- Ant viršaus pabarstome špinatų. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 314kcal (16%)Angliavandeniai: 13gBaltymai: 18gRiebalai: 21gSočiosios riebalų rūgštys: 12gCholesterolis: 69mgNatris: 451mgKalis: 429mg (21%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 1808µg (226%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 21mg (26%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 76µg (101%)Kalcis: 493mg (62%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 46µg (23%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 34mg (9%)Fosforas: 128mg (18%)Selenas: 3µg (5%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Raminta